LCN rakennekynnet

Luonnollisen kauniit ja kestävät kynnet

LCN on Suomen johtava geelimenetelmä ja jatkuva tuotekehitys takaa, että se on aina askeleen edellä muita. Turvalliset ja tutkitut LCN-rakennekynnet tehdään UV-valokovetteisella, hajuttomalla ja myrkyttömällä menetelmällä, jonka pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin.

Kynnet tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta, eivät kellastu tai värjäänny. Voit itse valita kuinka pitkät tai lyhyet kynsistäsi haluat.

Tippipidennykset geelillä. Upeat ja yksilölliset koristelut, saat kynsiisi myös yksilöllisyyttä erilaisilla koristeilla ja väreillä.

Soveltuu erinomaisesti avuksi myös kynsienpureskelijoille.

Huoltoväli n. 3-4 viikkoa. Huollossa viilataan vanhaa geeliä pois ja täytetään kasvualue. Voit halutessasi vaihtaa kynsien väriä ja koristeita huollon yhteydessä.

Kynsien päällä voidaan käyttää normaalisti normaalia kynsilakkaa. Lakka pysyy kynnellä hyvin, eikä kellastuta kynsiä ja lakan poisto asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

LCN kynnen geelaus

Kynnen geelaus rakennekynsigeelillä, värit ja koristelut. Kynnelle muoto, ei tehdä pituuksia.

LCN oman luonnonkynnen vahvistus, NNB

Jos kyntesi ovat kärjistä liuskottuvat ja lohkeilevat, kannattaa kokeilla oman kynnen geelivahvistusta. Kynnelle levitetään väritön geeli, joka tasoittaa kynnen epätasaisuuksia, jolloin saat luonnolliset ja huolitellut kynnet itsellesi useaksi viikoksi. Tämä menetelmä sopii myös miehille, jolloin käytän mattapintaista geeliä.

Asiakkaalle, joka ei halua lisää pituutta kynsiinsä ja haluaa pitää ne mahdollisimman luonnollisina ilman koristeluita, LCN -tuotesarjasta löytyy oma menetelmänsä ainoastaan luonnonkynnen vahvistamiseen.

Tässä menetelmässä oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Tällä menetelmällä kynttä ei  pidennetä eikä muotoilla. Geelikerros tukee ja suojaa omaa kynttä. Kynnelle voidaan tehdä ranskalainen manikyyri (eli valkoinen kynnen kärki) geelillä, jolloin se pysyy kauniina huoltovälin ajan.

Kynsiä voi lakkailla normaalisti, lakka pysyy paremmin geelikynnellä kuin omalla kynnellä ja lopputuloksena on kaunis sileä kynnen pinta.

Huoltoväli 3-5 viikkoa, huollon väli vaihtelee riippuen siitä, kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha geeli viilataan pois varovasti vahingoittamatta omaa kynttä, levitetään uusi geeli kynnen pintaan. Huollon yhteydessä on tietysti mahdollista muuttaa kynnen muotoa, pituutta sekä koristelua.

Huoltoaika kannattaa aina sopia kynsiä tehdessä, jolloin varmistetaan, että sinulla on aina kauniit ja hoidetut kynnet.

LCN Kevytgeelaus

Geelataan kynnet ohuesti, värigeeli ja päällysgeeli, koristelut. Ei tehdä lisää pituuksia.

LCN Kestolakkaus eli geelilakkaus

Väritön pohjageeli, päälle värigeeli ja päällysgeeli. Ei tehdä pituuksia.

Huoltoväli n. 3-4 viikkoa riippuen siitä, miten kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet.

LCN Laqish- varpaankynsien geelilakkaus

Tavallisen ja UV- geelilakan yhdistelmä. Upea kiilto ja kesto jopa 5-6 viikkoa. Sisältää Piroton – Olamiinia, joka tuhoaa sienikasvua kynsissä. Eläinystävällinen.